kids dancing in classroom
Aveți întrebări? Va invitam sa găsiți mai jos câteva dintre cele mai frecvente întrebări si răspunsurile la acestea. Dacă nu găsiți ce căutați, vă rugăm să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail!

Când pot fi înscriși copii?

Înscrierile in toate programele Kinderdance sunt deschise pe tot parcursul anului. Ocazional poate exista o listă de așteptare dacă o clasă este plină. Cu toate acestea, vor fi trimise notificări, celor din lista de așteptare, atunci când spațiul este disponibil pentru noii studenți.

Ce trebuie sa poarte copilul la orele de curs?

Pentru siguranța și confortul copilului, este necesar să poarte încălțăminte și îmbrăcăminte corespunzătoare în timpul cursului. Profesorul va poate furniza informații referitoare la nevoile copilului dumneavoastră pentru fiecare program in parte.

Cat de dese sunt orele de curs?

In mod obișnuit, fiecare clasă se ține o dată pe săptămână la ora stabilită. Dacă este necesară modificarea sau recuperarea unei clase, părinții vor fi anunțați cu privire la dată si ora.

Cum pot sa-mi înscriu copilul?

Utilizați un Formular de înregistrare in program sau broșurile disponibile care se vor completa și returna profesorului. Alternativ puteți completa formularul de înregistrare online, care va fi direcționat către profesorul si locația corespunzătoare.

Copilul meu va participa la un recital / serbare?

O demonstrație de sfârșit de an este oferită tuturor, educatori, părinți și membrii ai familiilor pentru a vedea ce au învățat copii cu ajutorul programelor Kinderdance. Acest eveniment puțin solicitant pentru copii este special conceput permițând copiilor să evolueze într-un mediu confortabil si familiar în care au învățat tot anul. Accentul este pus pe copii, evitând agitația și haosul, uneori înfricoșătoare, asociate unui astfel de eveniment! Familiile se vor putea bucura văzându-i pe copii cum demonstrează ceea ce au învățat. Nu este nevoie să vă pregătiți pentru un recital de 4 ore! Cele mai multe evenimente sunt de 20-30 de minute per grup.