Months Old

Class Size

Kindermotion®

Kindermotion® (pentru copii cu vârste cuprinse între 3-5, 6-8, 9-12) este un program de pregătire prin fitness și sport, cu un curriculum cuprinzător. Cursurile se concentrează pe educație prin dezvoltarea de abilități motorii, dezvoltare fizica, gândire creativa si folosirea de imagini care pregătesc mintea si corpul micilor studenți pentru realizări atletice si academice viitoare.

Kindermotion® este un program de educație bazat pe dezvoltarea de abilități motorii, dezvoltare fizică, fitness, nutriție și imagini, care pregătește mintea și corpul micilor studenți pentru activități si realizări atletice și academice viitoare. Kindermotion® dezvolta, de asemenea, abilitățile de comunicare și leadership, la băieți și fete, într-un mediu sigur și distractiv. Programul se concentrează pe conexiunea minte – corp, construind și dezvoltând în același timp încrederea în sine și stima de sine, la copiii mici.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-5, 6-8 și 9-12 își vor întări mai multe grupuri musculare, inclusiv plexul, spatele, brațele și picioarele. Participanții vor avea, de asemenea, oportunități de a-și spori abilitățile de coordonare mână-ochi și picior-ochi prin utilizarea de echipamente, recuzită și alte instrumente. Abilitățile de leader se dezvolta prin activități adecvate vârstei și jocuri concepute pentru a promova gândirea critică, munca în echipă și stima de sine. Participanții vor afla, de asemenea, despre alimentele sănătoase și practicile care pot fi ușor implementate în viața de zi cu zi. Programul Kindermotion® folosește mișcarea pentru a spori șansele de succes ale copiil în urmarea unor pasiuni cum ar fi sportul, fitness-ul, artele etc. Plăcerea mișcării, exercițiile fizice și un stil de viață sănătos ar trebui să înceapă a fi cultivate încă din copilărie. Kindermotion® speră să insufle acea emoție tuturor studenților noștri.

Câteva fotografii cu Kindermotion® în acțiune!