24 august 2022 – Ziua Internationala Kinderdance

Kinderdance International Day banner home 19 august

Această zi este o sărbătoare a copiilor!

Ziua Internațională Kinderdance marcheaza si aniverseaza constituirea companiei Kinderdance International (Inc. Company), moment care a avut loc in 24 august 1979!

Prima franciza Kinderdance a fost deschisa în 1985, iar astăzi există peste 100 de locatii Kinderdance în Statele Unite și în lume!

„Sunt extrem de mândra că am adus programul Kinderdance si în România, astfel incat în anul scolar 2021-2022, peste 500 de copii, in mare parte din Bucuresti, au avut posibilitatea sa urmeze programele noastre. Prin Kinderdance, pot transmite dragostea pentru dans și pot sa-i ajut pe cei mici sa învețe sa-și dezvolte încrederea și stima de sine, lucruri de care si eu am avut parte, în copilărie, prin dans”, spune Dana Iancu owner al Kinderdance Romania.

Kinderdance Int. dorește ca fiecărui copil să i se ofere oportunitatea de a învăța, de a râde, de a dansa, de a se mișca și de a crește frumos si sanatos. Programele au fost concepute pentru a putea ajunge la cât mai mulți copii.

Dorim să facem diferența în viețile copiilor din întreaga lume care participa in programele nostre, prin dezvoltarea stimei de sine, a încrederii în sine și a dorinței de a încerca lucruri noi.

Există opt programe concepute pentru a satisface nevoile copiilor de toate vârstele și abilitățile, cu o parte dintre acestea copii se vor putea intalni cu ocazia zilei de 24 august – Ziua Internationala Kinderdance – ocazie cu care vom organiza 2 ore de activități zilnice gratuite, in doua locatii in Bucuresti:

  • In Nord pe Lacul Floreaca (pontonul SCENA din dreptul strazii Zagazului) dar si
  • In zona de sud a Bucurestiului, in Popesti – Leordeni la locul de joaca Happy & Jump

Evenimentele vor avea loc in perioada 24 august la 27 august, înscrie-te aici.

Pentru mai multe informatii va invit sa accesati pagina de Facebook KinderDanceRo!