Kinderdance® International acorda D-nei Dana Iancu titlul si premiul „Francizatul lunii” pentru luna aprilie 2022

4 aprilie cerificat

„Suntem foarte mândri de contribuția doamnei Dana Iancu la dezvoltarea, sănătatea și educația copiilor din România”, a declarat Richard Maltese, CEO și președinte Kinderdance® International. „Dăruirea Danei în ultimul an a făcut-o parte integrantă a familiei Kinderdance® și suntem fericiți să o avem drept francizat Kinderdance.”

Dana a urmat programul de training si a fost certificata drept trainer Kinderdance în august 2021. Știm cu toții provocările cu care s-au confruntat companiile în ultimii doi ani. În mai puțin de 3 luni Dana a reusit sa ofere programele Kinderdance multor copii din cateva gradinite si scoli private de renume din  România. În ultimele două luni, Dana a reusit sa sporeasca constant numarul de colaboratori si de copii care beneficiaza de programele noastre. Felicitări Dana!

Dana Iancu are un master în Nutriție și Calitatea Vieții la UMF Cluj-Napoca, o diplomă de licență în Farmacie la Universitatea de  Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și doi ani de experiență în bioinginerie la UIC Chicago. Dana și-a descoperit pentru prima dată pasiunea pentru dans în timpul studentiei cand a fost parte din formatia de dans sportiv a Casei de Cultura a Studentilor din Cluj – Napoca .

În calitate de specialist certificat în educatie prin miscare, Dana ofera programe Kinderdance® copiilor mici in cadrul gradinitelor, in centre educationale și in diferite alte locații in România. Dana este încântată ca poate să încurajeze o generație de dansatori sănătoși, fericiți și activi, oferind Kinderdance în România.

Cu 199 de francizați în SUA și în întreaga lume, Kinderdance® pune accent pe dezvoltarea încrederii în sine și a stimei de sine la copii, invatandu-i să împărtășească, să conducă, să interacționeze și să răspundă nevoilor celorlalți, precum și nevoilor lor. Programele încorporează, mișcarea, educația, muzica, fitnessul și distracția in procesul de invatare din viața unui copil mic.

Pentru mai multe informații despre franciza Kinderdance®, sunați la 1-800-544-2334 sau vizitați-ne la www.kinderdance.com.

Pentru mai multe informații despre Kinderdance Romania si EduDance System (reprezentantul Kinderdance in Romania) vizitati www.kinderdance.ro si/sau vă rugăm să o contactați Dana Iancu la office@kinderdance.ro.

Aplicatiile celor care doresc sa devina instructori certificati Kinderdance sunt incurajate binevenite!

Kinderdance® International acorda D-nei Dana Iancu titlul si premiul „Francizatul lunii” pentru luna aprilie 2022 diplome Kinderdance® International acorda D-nei Dana Iancu titlul si premiul „Francizatul lunii” pentru luna aprilie 2022 trofeu