Beneficiile programului Kids Yoga pentru copii

Roanoke, VA, 26 ianuarie 2022 – Kinderdance International Inc, o franciză de top pentru copii, oferă programe de dezvoltare prin dans, muzică, gimnastică, yoga și fitness pentru copii si tineri. Beneficiile pe care Kids Yoga le ofera copiilor pot fi atribuite miscarilor de streching (intindere), dezvoltarii atentiei si imnunatatirii constientizarii corpului, rezultand o imbunatatirea a conexiunii minte – corp.

Pentru copiii mici, Kids Yoga ofera multiple beneficii, ajutand la  bunăstarea lor generală – wellbeing.

Principalele beneficii ale programului Kids Yoga sunt urmatoarele:

  • promovează forța fizică deoarece copiii învață să-si folosească si sa-si exerseze toți mușchii.
  • imbunatateste echilibrul și coordonarea. Un copil va învăța să-și îmbunătățească echilibrul fizic, care va fi urmat de un sentiment placut de realizare si de sporire a increderii de sine. Coordonarea se afla in stransa corelatie cu echilibrul și prin imbunatatirea ambelor va rezulta o imbunatatire a dexteritatii in general, stimuland în același timp capacitatea de concentrare. Obținerea unei anumite poziții sau menținerea echilibrului îmbunătățește capacitatea de concentrare, la modul general, a copilului, îmbunătățind în același timp notele școlare și scăzând anxietatea și tensiunea.

Beneficiile programului Kinderdance®Kids Yoga vor influenta in mod pozitiv viața copilului dumneavoastră în multe moduri, ajutandu-l sa-si sporeasca încrederea în sine și contribuind la dezvoltarea unei atitudini pozitive.

„Programul Kinderdance® Kids Yoga îi ajută pe copii să obțină o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Mulți părinți pot observa cum Kids Yoga aduce beneficii copiilor. Copiii care urmeaza clasele de Kids Yoga le spun profesorilor și părinților lor că sunt capabili să se concentreze mai bine în timpul zilei, să se concentreze mai bine asupra sarcinilor lor, contribuind, in final, la dezvoltarea unui copil mai fericit și mai sănătos”, a spus Karen Maltese, vicepreședinte de dezvoltare Kinderdance® International.

Kinderdance®, înființat în 1979, este un program educativ prin dans, gimnastică, yoga și fitness recunoscut la nivel mondial pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1,5 – 12 ani.

In prezent mii de copii urmeaza săptămânal programele Kinderdance®, în mii de locații din SUA și din întreaga lume.

Programele Kinderdance® sunt recunoscute la nivel mondial ca si programe originale de dans, dezvoltare motrică, yoga, gimnastică și fitness, care stimuleaza dezvoltarea abilităților de pregătire academică, si care sunt special concepute pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1,5 si 12 ani. Kinderdance®este unic prinfaptul că toate programele noastre încorporează concepte educaționale într-un curriculum special conceput pentru dezvoltare, si care se adreseaza copilului in intregime, copilului „ca un tot”. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea „încrederii in sine” și a „stimei de sine pozitive” la copiii mici.

Compania oferă programele educaționale prin mișcare in cadrul gradinitelor si scolilor private, al centrelor de îngrijire a copiilor, centrelor recreative, , dar avem in vedere extinderea prezentei noastre si in cadrul centrelor de fitness,  centrelor comunitare,  și in multe alte locații.

Pentru mai multe informații despre Kinderdance®  sunati la numarul de telefon 0739 KINDER (073956337) sau trimiteti mail la office@kinderdance.ro